JCDecaux

Varende reclamereus

Opdracht

JCDecaux introduceerde vervoersreclame te water: adverteerders kunnen de veerpont van openbaarvervoerbedrijf GVB tussen Amsterdam Centraal en Amsterdam Noord inzetten voor een volledige bestickering. Sinds 2018 verzorgt PPP Nederland de productie en uitvoering van deze varende eye catchers.

Dagelijks gebruiken zo’n 25.000 mensen alleen al de verbinding Centraal – Buiksloterweg, die allemaal hun blik op het vaartuig richten als hij eraan komt. Daarnaast is de pont ook vanaf de kade niet te missen voor het aanwezige publiek. Dankzij de drukte rondom het Centraal Station is veel bekijks gegarandeerd. In de zomer van 2018 boekte Bunq Bank naast trams in de drie grote steden ook een veerboot . PPP Nederland zette de veerboot in één nacht om in de kleuren van de adverteerder zodat de boot de volgende dag direct weer inzetbaar was in de uitvoering van Bunq Bank. Daarmee werkt PPP Nederland letterlijk ter land, ter zee en in de lucht.

Geboden oplossingen

Folie Reclame Voertuigen

Samenwerken?

Wij laten onze opdrachtgevers opvallen én uitblinken. Want zo maakt u indruk op de doelgroep(en). Dat doen we door op de achtergrond te doen waar we goed in zijn. Als betrouwbare, servicegerichte en innovatieve partner zorgen we voor een optimale planning en productie. Kunnen wij iets voor u betekenen?
Neem contact met ons op