JCDecaux

Feestelijke Kersttrams

Opdracht

Tramreclame is vanwege haar omvang en dynamiek een unieke vorm van Buitenreclame.. Al vele jaren verzorgt PPP Nederland de productie van deze 30 meter lange reclamereuzen voor haar opdrachtgevers. De feestelijke trams rond de Kerstdagen nemen daarbij een speciale plaats in.

In november beginnen de echte fans van de traditionele Sky Radio Kersttrams zich al af te vragen of hij weer zal gaan rijden: de Sky Radio Kersttram. Al vele jaren verzorgt PPP Nederland de full colour bestickering van de reclametrams in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam waarbij de Kersttrams inmiddels een bijna jaarlijkse traditie zijn geworden. De bekendste is die van Sky Radio die mede door de duizenden lampjes en de enorme kerstmuts een opvallende verschijning zijn. In opdracht van JCDecaux zorgden wij er voor dat vele trampassagiers maar ook passanten de feestdagen nog feestelijker in gingen. Voor PPP Nederland een extra bijzondere klus naast de vele reclametrams die wij jaarlijks op maat leveren voor onze klanten.

Geboden oplossingen

Folie Reclame Voertuigen

Samenwerken?

Wij laten onze opdrachtgevers opvallen én uitblinken. Want zo maakt u indruk op de doelgroep(en). Dat doen we door op de achtergrond te doen waar we goed in zijn. Als betrouwbare, servicegerichte en innovatieve partner zorgen we voor een optimale planning en productie. Kunnen wij iets voor u betekenen?
Neem contact met ons op