PON's Automobielhandel

Demostriping SEAT Ibiza en Arona Beats

Opdracht

Onlangs kregen wij vanuit creatief bureau CXN de aanvraag om voor PON de demostriping te verzorgen voor de SEAT Ibiza en Arona.
Dit als extra promotie van het BeatsAudio Sound System dat bij deze modellen tijdelijk gratis mee wordt geleverd als de klant kiest voor Private Lease.

Voor beide typen auto’s werd een design opgemaakt en werd rekening gehouden met de verschillende kleuren van de voertuigen. Voor deze campagne heeft PPP Nederland zowel de productie van de stickers als de montage verzorgd op diverse locaties binnen Nederland. Bij vrijwel alle projecten van PPP Nederland heeft de klant altijd de keuze om de montage zelf te verzorgen of dit door ons te laten uitvoeren. Daarmee worden klanten van PPP Nederland nog verder ontzorgd.

 

Geboden oplossingen

Folie Huisstijl Reclame Voertuigen

Samenwerken?

Wij laten onze opdrachtgevers opvallen én uitblinken. Want zo maakt u indruk op de doelgroep(en). Dat doen we door op de achtergrond te doen waar we goed in zijn. Als betrouwbare, servicegerichte en innovatieve partner zorgen we voor een optimale planning en productie. Kunnen wij iets voor u betekenen?
Neem contact met ons op