OAD

Belettering OAD huisstijl bussen

Opdracht

Van themabussen tot huisstijl uitingen op voertuigen, PPP Nederland heeft alle kennis in huis. Door onze duurzaam gegoten vinyl’s en beletteringen leveren wij producten af op maat met een lange levensduur.

Met onze haarscherpe latex-printer bent u altijd verzekerd van een strak eindresultaat. Ons gespecialiseerd montageteam weet de bussen in slechts één dag om te toveren in elke gewenste uitvoering. Met al meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van stickers en fleetmarking binnen de vervoersreclamebranche is bij PPP Nederland dan ook alle kennis aanwezig voor huisstijl projecten op voertuigen. Denk hierbij naast bussen ook aan bedrijfsauto’s, wagenparken, vrachtwagens, trailers, trams, bussen, metro’s en zelfs vliegtuigen. Voor touringcarbedrijf OAD bijvoorbeeld verzorgde PPP Nederland het aanbrengen van een duidelijk herkenbare huisstijl op al haar touringcars.

Geboden oplossingen

Folie Huisstijl Touringcar Voertuigen

Samenwerken?

Wij laten onze opdrachtgevers opvallen én uitblinken. Want zo maakt u indruk op de doelgroep(en). Dat doen we door op de achtergrond te doen waar we goed in zijn. Als betrouwbare, servicegerichte en innovatieve partner zorgen we voor een optimale planning en productie. Kunnen wij iets voor u betekenen?
Neem contact met ons op