Exult

Standbouw Huishoudbeurs EXULT

Opdracht

Een van de bekendste beurzen in de Amsterdamse RAI is de Huishoudbeurs. Door onze klant EXULT werden wij benaderd of wij de prints wilde leveren voor hun stands op de Huishoudbeurs 2019.

EXULT is een ontwerp- en productiebureau voor onder andere standbouw en heeft dezelfde werkwijze als PPP Nederland namelijk creatief zijn, snel schakelen en je afspraken nakomen.

Voor de Huishoudbeurs 2019 ontwierp EXULT in samenwerking en in opdracht van BRANDWISE Fieldmarketing Group de stands van Etos, Coop, Haribo, Becel en Dubro. PPP Nederland heeft  de productie van de diverse prints verzorgd.

EXULT is in vele branches actief en de ideale partner voor onder andere standbouw bedrijven, reclamebureau’s en fieldmarketing bureau’s. Wegens de grote diversiteit in het aanbod van producten is PPP Nederland al jaren de huisleverancier.

Geboden oplossingen

Doek Folie Interieur Plaat Reclame

Gebruikte materialen

"EXULT staat net als PPP voor kwaliteit, creativiteit en betrokkenheid".

Exult

Samenwerken?

Wij laten onze opdrachtgevers opvallen én uitblinken. Want zo maakt u indruk op de doelgroep(en). Dat doen we door op de achtergrond te doen waar we goed in zijn. Als betrouwbare, servicegerichte en innovatieve partner zorgen we voor een optimale planning en productie. Kunnen wij iets voor u betekenen?
Neem contact met ons op