Exterion Media

Kwantum maakt bushokjes huiselijk

Opdracht

In Tilburg werd een Kwantum winkel feestelijk heropend. Om hier extra aandacht op te vestigen werden drie bushokjes omgebouwd tot huiskamer met als extraatje gratis spullen!

Om de bushokjes een huiselijke uitstraling te geven kreeg PPP Nederland van Exterion Media de opdracht om drie locaties te voorzien van bestickering op de ruiten van de objecten. Kwantum voorzag deze bushokjes van gratis spullen die voorbijgangers mee mochten nemen. Daarmee zorgde de spectacular voor veel reuring, het viel enorm op en passanten waren erg enthousiast.

Geboden oplossingen

Exterieur Folie Reclame

Onder andere bestickerde bussen, posters door heel de stad en onze omgebouwde bushokjes met gratis spullen maakten van de campagne een openingsactie met veel voordeel, impact en creativiteit. “De spectacular zorgde voor veel reuring, het viel enorm op en passanten waren erg enthousiast.

Astrid van Amelsfort, Campagne Coördinator Kwantum

Samenwerken?

Wij laten onze opdrachtgevers opvallen én uitblinken. Want zo maakt u indruk op de doelgroep(en). Dat doen we door op de achtergrond te doen waar we goed in zijn. Als betrouwbare, servicegerichte en innovatieve partner zorgen we voor een optimale planning en productie. Kunnen wij iets voor u betekenen?
Neem contact met ons op