Connexxion Rail

Valleilijn huisstijl op Flirt treinen

Opdracht

Voor de spoorlijn Amersfoort – Ede-Wageningen, beter bekend als de Valleilijn, kreeg Connexxion in 2017 twee nieuwe treinen geleverd door Stadler Rail. Met PPP Nederland werd contact gezocht om deze treinen in de Valleilijn-huisstijl te brengen.

Voorafgaand aan de montage maakten de designers van PPP Nederland een passend ontwerp op basis van de reeds bestaande treinstellen. Kenmerkend bij de Valleilijn-huisstijl zijn de zogenaamde swirls, de kenmerkende blauwe golven die precies op de juiste manier uit moesten komen op de trein. Verder werd de trein voorzien van duidelijke pictogrammen en veiligheidsmarkeringen.

Voor de treinen werd gekozen voor zelfklevende protectiefilms van Avery Dennison die een optimale bescherming bieden voor externe invloeden en speciaal voor de rail industrie zijn ontwikkeld. Daarmee blijft een frisse uitstraling van de treinen voor vele jaren gegarandeerd.

Geboden oplossingen

Folie Huisstijl Voertuigen

"Dankzij de vakkennis van PPP verliep het project wederom soepel. Het geleverde werk zal, net als bij de vorige treinen, zeker weer 10 jaar voldoen."

Connexxion Rail

Samenwerken?

Wij laten onze opdrachtgevers opvallen én uitblinken. Want zo maakt u indruk op de doelgroep(en). Dat doen we door op de achtergrond te doen waar we goed in zijn. Als betrouwbare, servicegerichte en innovatieve partner zorgen we voor een optimale planning en productie. Kunnen wij iets voor u betekenen?
Neem contact met ons op