Restyle Groep Nederland

Belettering wagenpark Vitens

Opdracht

PPP Nederland staat bekend als een flexibele, maar ook doortastende organisatie. In opdracht van RGN, specialist in het implementeren van nieuwe merkidentiteit of het beheren van een bestaande merkidentiteit, produceerden wij binnen drie weken de belettering voor het wagenpark van circa 400 voertuigen van het waterbedrijf Vitens. Een klus die van PPP Nederland de nodige flexibiliteit vroeg.

Voor dergelijke grote wagenparken heeft RGN een proces ingericht om themawisselingen en het herstellen van schades zo efficiënt mogelijk af te handelen. Als producent van deze belettering is een juist voorraadbeheer, color management en het kunnen uitvoeren van spoedleveringen daarom van groot belang. Zo is het mogelijk om bij PPP Nederland een voorraad aan te leggen van items die in het geval van schades snel geleverd kunnen worden. Zaken die voor ons zeker niet nieuw zijn. Daardoor zijn wij al vele jaren leverancier van diverse beletteringen (promotioneel en duurzaam) voor de wagenparken van grote bedrijven.

Geboden oplossingen

Folie Huisstijl Voertuigen

Samenwerken?

Wij laten onze opdrachtgevers opvallen én uitblinken. Want zo maakt u indruk op de doelgroep(en). Dat doen we door op de achtergrond te doen waar we goed in zijn. Als betrouwbare, servicegerichte en innovatieve partner zorgen we voor een optimale planning en productie. Kunnen wij iets voor u betekenen?
Neem contact met ons op