HTM

ADO Den haag Spelersbus

Opdracht

In de zomer van 2017 ging een lang gekoesterde wens van ADO Den Haag en haar supporters in vervulling: een prachtige spelersbus!
In samenwerking met partner HTM heeft PPP Nederland er voor gezorgd dat de selectie vanaf seizoen 2017/2018 met een imposante bus afreist naar de uitwedstrijden.

Met een ontwerp in de nieuwe huisstijl van ADO en vele details die de rijke clubhistorie illustreren is de spelersbus een rijdend visitekaartje geworden van de club, Zo zijn clubhelden Aad Mansveld en Lex Schoenmaker duidelijk zichtbaar en zijn er uitingen van onder andere het kampioenschap in 2002/2003 op de bus verwerkt.
PPP Nederland was in het traject verantwoordelijk voor het inmeten van de bus, het maken van de bustekening, de productie en de uiteindelijke montage van de stickers. PPP Nederland is overigens niet partijdig, ook de spelersbussen van onder andere Ajax, Feijenoord en Heracles werden al eerder via PPP Nederland op de weg gebracht.

Geïnteresseerd in reizen met de ADO Den Haag spelersbus? Neem dan contact op met HTM Specials via het telefoonnummer; 070-3848725.

Geboden oplossingen

Decoratie Folie Reclame Voertuigen

"De spelersbus van ADO Den Haag is in één klap de mooiste bus van Nederland!"

HTM

Samenwerken?

Wij laten onze opdrachtgevers opvallen én uitblinken. Want zo maakt u indruk op de doelgroep(en). Dat doen we door op de achtergrond te doen waar we goed in zijn. Als betrouwbare, servicegerichte en innovatieve partner zorgen we voor een optimale planning en productie. Kunnen wij iets voor u betekenen?
Neem contact met ons op