Van der Valk Hotel Almere

Extra sfeer in Van der Valk Almere

Opdracht

Van der Valk Hotel Almere benaderde PPP Nederland met de vraag om hotelkamers te gaan voorzien van mooie en krachtige fotobeelden. Extra aandachtspunt was dat deze zonder zichtbaar ophangsysteem bevestigd moesten worden en bovendien een exclusieve uitstraling zouden hebben.

Met deze opdracht ging PPP Nederland aan de slag. We creërden een zogenaamde sandwich op platen welke wij wisten te voorzien van zeer fraaie en scherpe beelden. Door deze sandwich zorgden wij er voor dat de platen niet krom zouden gaan trekken en dus een fraaie extra aankleding blijven vormen van de hotelkamers.

Door het blinde ophangframe aan de achterzijde is een fraai zwevend effect ontstaan. In Hotel Almere zijn aldus de komende jaren 180 fraaie afbeeldingen in de kamers te bewonderen.

 

Geboden oplossingen

Decoratie Interieur Plaat

Samenwerken?

Wij laten onze opdrachtgevers opvallen én uitblinken. Want zo maakt u indruk op de doelgroep(en). Dat doen we door op de achtergrond te doen waar we goed in zijn. Als betrouwbare, servicegerichte en innovatieve partner zorgen we voor een optimale planning en productie. Kunnen wij iets voor u betekenen?
Neem contact met ons op