Fujitsu

Restyling demoruimte Fujitsu

Opdracht

Een kennis- en ontmoetingsplek. Dát is de demoruimte van Fujitsu. En zo’n ruimte moet natuurlijk indruk maken op klanten. We gingen aan de slag!
Fujitsu is een wereldwijde leverancier van dynamische IT-infrastructuren. Het bedrijf vroeg ons het interieur van deze ruimte te restylen. Dat deden we graag! Het resultaat? Een prachtige, nieuwe demoruimte en een tevreden klant.

De ruimtes bij Fujitsu waren donker. Daarom hebben wij de wanden voorzien van diverse grootformaat backlit peesdoeken, zodanig geproduceerd zodat er geen licht door het doek schijnt.
Op de ramen van de vergaderzalen werden glasheldere films gemonteerd. Door een aangepaste printtechniek blijft het doorzicht behouden en zijn de afbeeldingen aan beide kanten zichtbaar.
Met het opknappen van diverse counters binnen het bedrijf als slotstuk kan Fujitsu met een frisse ruimte weer jaren vooruit.

Geboden oplossingen

Decoratie Doek Folie Huisstijl Interieur Plaat

Samenwerken?

Wij laten onze opdrachtgevers opvallen én uitblinken. Want zo maakt u indruk op de doelgroep(en). Dat doen we door op de achtergrond te doen waar we goed in zijn. Als betrouwbare, servicegerichte en innovatieve partner zorgen we voor een optimale planning en productie. Kunnen wij iets voor u betekenen?
Neem contact met ons op