februari 2019

Scary signs… Halloween Fright Nights


Opdracht

Jaarlijks organiseert Walibi Holland het meest intense Halloween-event van Europa: “Halloween Fright Nights”. Walibi Holland heeft daarvoor PPP Nederland gevraagd het park aan te kleden met “Scary signs” en tevens doeken te produceren voor wayfinding op het park tijdens het evenement.

Een van de vragen was om zelfklevend vinyl van Eddy de Clown te produceren welke op diverse objecten werden aangebracht. Belangrijk was ook dat deze na het evenement weer goed te verwijderen moesten zijn. Verder produceerde PPP Nederland doeken waarop de routing stond van alle Haunted Houses en Scare Zones.
Extra doel was om het park nog angstaanjagender te maken.

Naast al deze spannende uitingen moest ook de veiligheid niet uit het oog verloren worden. Hiervoor werden daarom ook veiligheids- en waarschuwingsborden tot volle tevredenheid van Walibi geproduceerd.

 

Samenwerken?

Wij laten onze opdrachtgevers opvallen én uitblinken. Want zo maakt u indruk op de doelgroep(en). Dat doen we door op de achtergrond te doen waar we goed in zijn. Als betrouwbare, servicegerichte en innovatieve partner zorgen we voor een optimale planning en productie. Kunnen wij iets voor u betekenen?
Neem contact met ons op