februari 2019

Multipress bij PPP Nederland


Sinds 2018 is PPP Nederland samen met Dataline bezig om hun Management Informatie Systeem MultiPress te optimaliseren aan de hoge eisen die PPP Nederland er aan stelt. Met de inrichting van een omgeving voor orderflow, CRM, productieplanning, calculaties, voorraadbeheer, productie tracking, logistieke planning, inkoop en orderbeheer een zeer complex en ambitieus project. Gaandeweg het proces zien we steeds meer mogelijkheden en krijgen steeds betere inzichten. Met MultiPress zijn we daardoor nog beter in staat orders betrouwbaar en traceerbaar af te leveren.

In het februari nummer van de Sign+ staat uit een uitgebreid interview over de implementatie van Multipress bij PPP Nederland. Klik op onderstaande links voor meer informatie.

Artikel ‘Met Multipress borgen we al onze processen’ in de Sign+Magazine No.1 2019
Video – PPP over Multipress

Samenwerken?

Wij laten onze opdrachtgevers opvallen én uitblinken. Want zo maakt u indruk op de doelgroep(en). Dat doen we door op de achtergrond te doen waar we goed in zijn. Als betrouwbare, servicegerichte en innovatieve partner zorgen we voor een optimale planning en productie. Kunnen wij iets voor u betekenen?
Neem contact met ons op