maart 2020

Corona-update


Het Corona-virus heeft grote impact op ons allemaal, zowel zakelijk als in ons privéleven. Voor PPP Nederland is dat niet anders. De gezondheid van ons personeel staat uiteraard voorop en inmiddels hebben wij de nodige maatregelen genomen. Daarmee zorgen we dat binnen ons bedrijf onze medewerkers gezond blijven en het virus niet kunnen overdragen.
Via deze update willen wij je laten weten hoe PPP Nederland hier mee omgaat.

Buitendienst
Wij hebben besloten om zo beperkt mogelijk commerciële activiteiten op locatie te laten plaats vinden. Daarom zullen wij communicatie zoveel mogelijk per mail, telefoon of een andere digitale communicatiemethode laten plaats vinden met onze relaties.

Kantoor
Onze kantoormedewerkers werken afwisselend thuis en op kantoor. Vanuit huis kunnen zij met laptops uw mail behandelen, offertes maken en orders verwerken. Ook zijn zij telefonisch bereikbaar.
Wanneer er wel op kantoor gewerkt wordt zorgen wij ervoor dat er altijd meerdere meters afstand is tussen de kantoor werkplekken. We houden het aantal aanwezige medewerkers op kantoor beperkt.

Productie
Draaiende printers zijn uitermate belangrijk voor PPP Nederland. Wij hebben er daarom voor gekozen om in ploegendiensten te gaan werken zodat er een minimale bezetting is maar toch geprint kan worden. Daarbij zorgen we voor voldoende capaciteit maar verspreid over meer uren.

Expeditie
Onze koeriers rijden nog steeds maar zullen leveringen niet meer bij een bedrijf binnen afleveren. Wij vragen hiervoor om medewerking van de te ontvangen partij.

Montage
Voor montage klussen op locatie wordt er intensief overleg gepleegd met onze klanten en de montagepartij voor het al dan niet laten doorgaan van een montage. Ook hier staat de gezondheid van medewerkers en klant voorop.

Uiteraard bieden wij alle faciliteiten aan om handen goed schoon te maken, schudden wij geen handen meer en staan alle binnendeuren open. Middels een pauze stramien zorgen wij er ook voor dat er nooit een te gevulde kantine is.

Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM en treffen wij maatregelen waar dit kan.
Heeft u vragen omtrent onze maatregelen en/of werkwijze, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Samenwerken?

Wij laten onze opdrachtgevers opvallen én uitblinken. Want zo maakt u indruk op de doelgroep(en). Dat doen we door op de achtergrond te doen waar we goed in zijn. Als betrouwbare, servicegerichte en innovatieve partner zorgen we voor een optimale planning en productie. Kunnen wij iets voor u betekenen?
Neem contact met ons op