april 2020

Corona artikelen


Door de grote vraag naar Corona gerelateerde artikelen hebben wij hiervoor een webshop ingericht. Onze producten kunnen bijdragen bij het naleven van de richtlijnen van het RIVM. Zo kunnen vloerstickers zorgen voor de bewustwording van het houden van de 1,5 meter afstand. Preventieschermen kunnen uw medewerkers afschermen en pictogrammen kunnen bezoekers of klanten informeren over te hanteren regels.

Wij bieden deze producten aan om vanuit onze signbranche ons steentje bij te kunnen dragen. De producten worden niet aangeboden vanuit een winstoogmerk.

Klik hier om de webshop te bezoeken

Staat een gewenst product er niet tussen neem dan contact met ons op. Maatwerk is uiteraard mogelijk.

Dit orderportal zal tijdelijk gebruikt worden voor de verkoop voor Corona gerelateerde artikelen. Later dit kalenderjaar zullen wij hier onze standaard producten in de categorieën als doek, plaat, folie en papier aanbieden.

Samenwerken?

Wij laten onze opdrachtgevers opvallen én uitblinken. Want zo maakt u indruk op de doelgroep(en). Dat doen we door op de achtergrond te doen waar we goed in zijn. Als betrouwbare, servicegerichte en innovatieve partner zorgen we voor een optimale planning en productie. Kunnen wij iets voor u betekenen?
Neem contact met ons op