Transport

Uw vervoersmiddelen zijn uw werk. Onderweg wilt u gezien worden, promotioneel of functioneel, maar het wagenpark is slechts beperkt beschikbaar voor montagewerkzaamheden van deze visuele uitingen. Met specialist PPP Nederland verloopt het plaatsen van uw visuele communicatie efficiënt, professioneel en op de juiste tijd. Van lijnbus tot intercity en van enkele bestelbus tot volledig wagenpark, inclusief trucks en opleggers. Dankzij ruim 30 jaar ervaring binnen de transport sector weten we inmiddels vrijwel alles over werkelijke maten en details van bussen, trams en metro’s. Daarnaast maken we gebruik van professionele databanken voor auto’s, bestelbussen en vrachtwagens. Zo zorgt PPP Nederland voor de perfecte voorbereiding op de montage.

Het plaatsen van teksten, logo’s en fullcolour afbeeldingen. Het weergeven van merknaam en logo, diverse technische markeringen en pictogrammen. Het wrappen (inpakken in folie) van een enkel voertuig of zelfs de gehele vloot. De dienstverlening van PPP Nederland biedt tal van mogelijkheden. Afhankelijk van de omvang van uw wagenpark verzorgen we zelf de montage en coördinatie of werken we samen met geselecteerde partners uit ons netwerk. Als de situatie daarom vraagt, werken we met een uniek concept, waarbij alle te monteren delen, geproduceerd uit zelfklevende films, exact op maat gemaakt zijn. Dit wordt geleverd met gedetailleerde montagetekeningen en voorzien van duidelijke markeringen, waardoor montage altijd op de juiste manier en efficiënt kan verlopen.

PPP Nederland biedt ook een aantal speciale producten. Zoals promotionele Opake-films die de ondergrond afdekken, en doorzichtfilms voor ramen zoals ContraVision, waarbij gespeeld wordt met zichtbare visuals buiten en doorzicht binnen. Door grote runs te produceren bij A-merkfabrikanten verzekeren we zowel beschikbaarheid als stabiliteit van het product.

Bij een goede montage hoort ook veel zorg voor de verwijdering van de promotionele zelfklevende films. PPP Nederland begrijpt dat als geen ander. Ontdek zelf hoeveel kennis over voertuigen en materialen bij PPP Nederland aanwezig is.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Bekijk onze cases via deze link.

Dit mag u verwachten van PPP Nederland:

  • √ innovatieve producten voor visuele communicatie
  • √ duurzame oplossingen, met oog voor mens en milieu
  • √ uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • √ efficiënte en flexibele werkwijze
  • √ meerdere specialismen onder één dak