Ga naar nieuws archief


Restyling interieur demoruimte Fujitsu

Een demoruimte die fungeert als zowel kennis- als ontmoetingsplek, moet uiteraard wel indruk maken bij uw klanten. Fujitsu (wereldwijde leverancier van dynamische IT-infrastructuren) benaderde PPP Nederland enige tijd geleden met de vraag om dit interieur te restylen.

PPP Nederland heeft de wensen van Fujitsu perfect ingevuld en dit heeft geresulteerd in een prachtige nieuwe ruimte en een zeer tevreden klant.

Doek backlit- Restyling interieur demoruimte Fujitsu

Op de wanden zijn de donkere ruimtes voorzien van diverse groot formaat peesdoek backlit doeken en de digitale schermen in peesdoek blockout verwerkt.

raamfolie kantoor - Restyling interieur demoruimte Fujitsu

De ramen bij de vergaderzalen zijn voorzien van een glasheldere raamfilm, welke wel doorzicht heeft behouden door het toepassen van een aangepaste printtechniek. Hierbij zijn de afbeeldingen zichtbaar aan beide kanten.

Lifesizer- Restyling interieur demoruimte Fujitsu

Ook hebben wij de  lifesizers geproduceerd op easy print met acrylaat voetplaten, zoals deze koe waarop Fujitsu ook IT-apparatuur toepast voor diverse metingen.

stickers-balie-Restyling interieur demoruimte Fujitsu

Alle counters (die worden gebruikt voor demonstraties) zijn voorzien nieuw plaatwerk met zelfklevend vinyl met een mat laminaat.

Klik hier als u de complete fotorapportage wilt zien van dit project

Fujitsu