april 2021

Noord Nederlands Orkest in stijl op reis met Arriva Touring


Het Noord Nederlands Orkest (NNO) is het meest veelzijdige orkest van Nederland. De programmering is verrassend, eigenzinnig en breed. Het NNO laat graag ‘nieuwe oren’ kennismaken met symfonische muziek en wil zo – als Nederlands oudste professionele symfonieorkest – een eeuwenoude traditie levend houden.

Om in stijl te kunnen reizen maakt het Noord Nederlands Orkest gebruik van vervoer bij Arriva Touring. In opdracht van Arriva Touring wist PPP Nederland twee touringcars een nog stijlvollere uitvoering te geven. En wat is er mooier voor het orkest om op reis te kunnen gaan in twee van zulke mooi uitgevoerde “eigen” touringcars? Het Noord Nederlands Orkest maakte een film hoe de bussen tot stand zijn gekomen. De fraaie video is gemaakt door Jos Schoenmaker en de fotografie op de bus is afkomstig van B-Visuals en Mariska de Groot.

Naast het Noord Nederlands Orkest zijn beide bussen voor iedereen beschikbaar voor verhuur, neem daarvoor contact op met Arriva Touring.

Zie ook: https://www.arrivatouring.nl/nieuwsbericht/noord-nederlands-orkest-in-stijl-op-reis-met-arriva-touring

Samenwerken?

Wij laten onze opdrachtgevers opvallen én uitblinken. Want zo maakt u indruk op de doelgroep(en). Dat doen we door op de achtergrond te doen waar we goed in zijn. Als betrouwbare, servicegerichte en innovatieve partner zorgen we voor een optimale planning en productie. Kunnen wij iets voor u betekenen?
Neem contact met ons op