Ga naar nieuws archief


PPP Nederland rond project “werken aan bevlogenheid” succesvol af.

Een duurzame inzetbaarheid van het personeel in een plezierige werkomgeving heeft altijd de aandacht gehad bij PPP Nederland. Om dit nog beter vorm te geven zijn er recent 2 projecten opgestart en met succes afgerond.

Directeur Rogier Schrijer spreekt met trots:

“PPP Nederland is de partner voor groot formaat printwerk, of het nu gaat om zelfklevend-, plaat- of doekmateriaal. PPP Nederland vertaalt uw commerciële of functionele boodschap naar praktische producten. Omdat wij voortdurend voorop willen lopen in onze markt, willen wij onszelf blijven ontwikkelen als bedrijf. Dit geld voor zowel technische mogelijkheden maar ook zeker op het gebied van onze bedrijfsvoering. Wij hebben de titel van ons project niet voor niets “werken aan bevlogenheid” genoemd. Wij willen onze klanten continu bedienen van kwalitatief hoog printwerk, hiervoor is een goed geoliede machine nodig die PPP Nederland heet.

Begin 2016 zijn wij gestart met 2 projecten. 1 van de projecten was om de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers te vergroten. Er is onderzoek gedaan naar de wensen van onze medewerkers om ervoor te zorgen dat zij met nog meer plezier naar hun werk gaan. Ook is er gestart met het trainen van het management om nog beter onze medewerkers te kunnen begeleiden en een gestroomlijnde organisatie te krijgen.

Deze projecten zijn mede gefinancierd met middelen uit het ESF. Nu wij met behulp van deze subsidie een goede start hebben gemaakt is het zaak om ons te blijven ontwikkelen en dit traject zal nog veel langer doorlopen.”