Ga naar nieuws archief


PPP Nederland investeert in 3de HP Latex Printer

De investering die vorig jaar werd gedaan in de 3de Generatie van de HP Latex technologie, blijkt een juiste keuze te zijn geweest. Tijdens de laatste Fespa Digital in Keulen is daarom besloten om over te gaan tot aanschaf van de 2de industriële Latex Printer, de nieuwste HP LX3500.

3de Generatie Latex inkten
De met de 3de generatie HP inkten uitgevoerde printers blinken uit in een sublieme printkwaliteit en kleuruitstraling. Deze nieuwste Latex techniek is bij uitstek geschikt voor het printen van zelfklevende films, zeker wanneer we dit vergelijken met printers die nu nog Solvent-en UV drogende inkten gebruiken. De invloed van Latex inkt op de film en lijmlaag is nihil. Niet voor niets zijn daarom toonaangevende fabrikanten als 3M en Avery Dennison bezig kun producten te certificeren voor deze Latex-techniek.

Betrouwbaarheid
Betrouwbaarheid op het gebied van levering en kwaliteit speelt een grote rol bij onze opdrachtgevers. PPP Nederland heeft een duidelijke visie als het gaat om productiemethodes en de machines die daarvoor worden ingezet. Daarom kiezen we er al jaren voor om van alle printers er minimaal twee te hebben staan. Hierdoor kunnen we altijd flexibel reageren op productieverzoeken en zijn daarbij tevens in staat altijd dezelfde printkwaliteit te leveren, hoe druk wij zelf ook zijn met andere opdrachten. Daarnaast zijn we ook al jaren bezig met het verduurzamen van onze productietechnieken. Milieuvriendelijke technieken en duurzamere materialen genieten daarbij altijd onze voorkeur. Daarbij is de Latex- techniek ook nog eens geur vrij, wat een prettige bijeenkomst is voor de retail-en architectuur toepassingen.

Upgrade naar HP Latex 3100 en 370
Tot slot zullen de huidige printers ook nog een upgrade krijgen. De 3000 zal worden omgezet naar een 3100-serie en de 360 naar een 370. U zult als klant nog even geduld moeten hebben, maar uiteraard melden wij het als alles is geïnstalleerd. Wij verwachten dit alles in juli voorledig gereed te hebben. U bent dan van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen.

Hierbij de presentatie van HP:

Update 12-06-2015; korte impressie van de eerste opdracht!

PPP Nederland investeert in 3de HP Latex Printer