Ga naar nieuws archief


PPP Nederland in actie voor een wereld zonder aids

PPP Nederland steunt dance4life, de organisatie die samen met jongeren werkt aan een wereld zonder aids. Tijdens de dance4life ‘Situation Room’ waarbij zeven ondernemers in 24 uur zoveel mogelijk besparingen realiseren voor dance4life, heeft PPP Nederland divers printwerk ter beschikking gesteld.

In het INK Hotel in Amsterdam hebben de ondernemers zich 24 uur lang opgesloten in één ruimte om samen hun netwerk in te zetten voor het goede doel. In dit etmaal deden de ondernemers hun uiterste best om zo veel mogelijk besparingen te realiseren, zodat nóg meer geld rechtstreeks naar de voorlichtingsprojecten van dance4life gaat.

Eveline Aendekerk, directeur dance4life: ‘We zijn enorm dankbaar voor de steun van PPP Nederland aan dance4life. Hierdoor kunnen wij nog meer jongeren voorlichting geven over hiv en aids en komt ons einddoel weer een stapje dichterbij.’

dance4life werkt samen met jongeren aan een wereld zonder aids. dance4life doet dit door middel van seksuele voorlichting, en maakt gebruik van muziek en dans om jongeren te betrekken en inspireren. Bovendien motiveert dance4life jongeren om zélf in actie te komen en de verspreiding van hiv en aids wereldwijd terug te dringen. Het Nederlandse initiatief vindt inmiddels plaats in 20 landen verspreid over 5 continenten.

 Dance4Life