Evenementen

Voor een succesvol (leasure) evenement is de juiste promotie essentieel, want het aantal bezoekers telt. Van vermaak tot educatie, met de dienstverlening van PPP Nederland geeft u uw entertainment, kunst-, cultuur- of natuurevenement de aandacht die het verdient. Door gebruik van kleur, vorm en formaat valt uw uiting op bij evenementen. PPP Nederland ondersteunt u daarbij.

Daarnaast is de aankleding van uw evenement belangrijk. En bezoekers willen tijdens uw evenement hun weg weten te vinden. Allemaal aspecten waarbij PPP Nederland u graag van dienst is.

PPP Nederland heeft een speciale selectie gemaakt van artikelen en diensten die als inspiratiebron dienen en die u helpen om uw evenement tot een succes te maken. Met producten als banners, spandoeken, beach-flags, speakerdoeken, posters en vloerstickers pakken we voor u uit, zo groot als u wilt. Voor toepassingen binnen biedt PPP Nederland bovendien oplossingen als digitale print rechtstreeks op borden, pop-up- en roll-up-systemen. Goed om te weten: alle evenement- en beursproducten die binnen toepasbaar zijn, zijn voorzien van certificaten. Met Europese Norm 13501-1, Nederlandse norm NEN6065 of Duitse norm DIN 4102/ B1 heeft u duidelijkheid over het brandgedrag van de gebruikte producten. Praktisch, functioneel en promotioneel met PPP Nederland.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Bekijk enkele cases via deze link.

Dit mag u verwachten van PPP Nederland:

  • √ innovatieve producten voor visuele communicatie
  • √ duurzame oplossingen, met oog voor mens en milieu
  • √ uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • √ efficiënte en flexibele werkwijze
  • √ meerdere specialismen onder één dak