Retail

Of het nu gaat om promotionele of functionele uitingen, uw visuele communicatie spreekt tot de verbeelding en stimuleert uw klant tot actie. Dankzij de middelen van PPP Nederland zorgt u voor uitingen die aanspreken, in de sfeer en stijl die u nodig hebt binnen de retail. Van tijdelijke uitingen die passen bij periode of seizoen tot langdurende functionele uitingen die zorgen voor herkenbaarheid en sfeer. Samen met PPP Nederland realiseert u het gewenste onderscheid. Zodat u uw klant direct bereikt.

Uw locatie biedt eindeloze mogelijkheden. Buiten zijn er ramen, deuren en gevels. Binnen benutten we wanden, ramen, deuren, vloeren en plafonds. Logo’s, teksten, foto’s en andere huisstijlelementen worden op verschillende ondergronden aangebracht. Denk aan zelfklevende materialen, doeken van textiel of kunststof, behang, spanframes en platen van kunststof. Wilt u juist een tijdelijke oplossing of zoekt u een toepassing die langere tijd meegaat? PPP Nederland biedt de bijpassende producten voor het mooiste eindresultaat.

PPP Nederland kijkt bij Retail ook over de grenzen. Omdat PPP-Nederland denkt in partnerschappen, dragen we ook wereldwijd zorg voor uw retailprojecten! Samen met de juiste partners zorgen we voor producties en installaties met oog voor kwaliteit, borging en planning. Geheel inzichtelijk en afgestemd in overleg met u.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Bekijk enkele cases via deze link.

Dit mag u verwachten van PPP Nederland:

  • √ innovatieve producten voor visuele communicatie
  • √ duurzame oplossingen, met oog voor mens en milieu
  • √ uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • √ efficiënte en flexibele werkwijze
  • √ meerdere specialismen onder één dak